Laboclean

 

Laboclean, totaalleverancier voor alle markten

In 1989 beginnen Klaas en Lammy Bakker het bedrijf Laboclean, een groothandel in industriële reinigingsproducten.

Al jarenlang rondgelopen te hebben met de gedachte om voor zichzelf te beginnen, besloot Klaas uiteindelijk  de gok te wagen en ervoor te gaan.

Zonder te weten hoe de wereld er precies uitzag in de ‘schoonmaakmiddelen’ branche, wist hij al snel verschillende bedrijven aan zich te beginnen. Zonder hulp van computers, internet en mobiele telefoons was het een ouderwetse maar mooie tijd om klanten aan zich te binden. Al snel had Klaas een vaste klantenkring om zich heen.

Ook vanaf het begin werden er keuzes gemaakt aangaande leveranciers. Via via kwam Klaas in contact met LeverOtares (tegenwoordig: Diversey) en kreeg al snel door dat deze partij voor hem de juiste was. Ook Diversey had het juiste gevoel bij Laboclean en na een aantal jaren kreeg Laboclean de titel SVG-er te(Service verlenende Vak Groothandel)/ official dealer zijn van de firma Diversey.

Deze samenwerking loopt nog steeds naar beide tevredenheid en blijft wat Laboclean & Diversey  betreft nog jarenlang bestaan.

Aangaande onze papierproducten kwam Laboclean snel in contact met een beginnend bedrijf uit Maasluis namelijk MTS Euro Products. De vriendelijkheid en het klantencontact met ons is nog steeds aanwezig. Euro Products werkt zoals wij vanuit Laboclean ook werken met onze klanten. Klantgericht, een leuk en ontspannend contact en snelle en accurate leveringen.

Laboclean is aldus dealer van Diversey, Orphisch,  Euro Products, Vikan, CMT en leverancier van o.a. Victorinox messen, Chemtec chemicals, Medz, Betra, Unger, Deb, …….

U kunt dus voor totaalpakketten bij ons terecht.

 

Nadat Sybe samen met Klaas de zaak ging draaien werd Sybe per 1 januari 2009 aangesteld als eigenaar en hij heeft het bedrijf voortgezet.

In juni 2010 kwam Robbert Smit bij de zaak. Hij is aangenomen om ter ondersteuning te zijn van Sybe en als accountmanager food om nieuwe klanten binnen te halen. Naast Sybe heeft nu ook Robbert de titel ‘Hygiëne Manager’ van Diversey.

Nu gaan we met Laboclean weer een stap vooruit. We hebben een volledig nieuwe webshop laten ontwikkelen en ook is er nu een totaal vernieuwde catalogus beschikbaar vanaf 1 januari 2013.  Hierin staan de producten die Laboclean in zijn vaste assortiment heeft.

 

Nu in 2015 is Laboclean verder uitgebreid qua team en zorgt nog steeds voor een snelle en accurate levering. En hebben we ons verder ontwikkeld zodat we een bedrijf totaal en volledig kunnen voorzien van de producten die nodig zijn.

 

We zijn inmiddels in 2016 en zijn verhuisd naar een grotere lokatie in Leeuwarden (Morseweg 17A, 8912 BG ,Leeuwarden).

Het team bestaat uit Sybe, Klaas, Robbert, Harmen & Sharon. Met z'n 5-en werken wij hard om u goed van dienst te zijn en te blijven.

 

Kortom, er is meer mogelijk met Laboclean dan u denkt..

 

 

Met vriendelijke groet,

 

 

Sybe Bakker